Werkwijze

De eerste stap voor een nieuw meubel of keuken is een oriënterend gesprek over de wensen en mogelijke oplossingen. Hierbij kan ook naar hartelust worden gebrainstormd over allerhande oplossingsrichtingen, tijdschriften,stalen en internet en wat al niet meer, kunnen hierbij behulpzaam zijn. Het is ook mogelijk om zelf materiaal, b.v. de boom uit uw tuin of de mooie planken die u nog heeft liggen in te brengen. Na dit gesprek krijgt u een prijsindicatie en en eventueel een schets. Op basis hiervan neemt u de beslissing om al dan niet door te gaan.

Valt de beslissing positief uit,dan worden de plannen verder uitgewerkt.Vaak kom ik dan ook langs om de situatie ter plekke te bekijken en om de sfeer te proeven. Het is immers belangrijk om een te ontwerpen meubel of keuken in samenhang met de rest van het interieur te zien.

Is het ontwerp naar wens, dan volgt na (eventueel) overleg met leveranciers een definitieve offerte. Als de eerste aanbetaling voldaan is ga ik dan aan de slag en houdt u op de hoogte van de vorderingen. Als tijdens het maken nog details opduiken die om overleg vragen neem ik altijd even contact op. Ook als de klant nog wijzigingen bedenkt zijn er vaak nog aanpassingen mogelijk.

Bij projecten waarbij ook andere disciplines betrokken zijn, worden vaklieden ingeschakeld waarmee ik goede ervaringen heb.

De prijs

Op maat gemaakte meubels zijn niet per se duur. Er is tenslotte geen tussenhandel en ook is de prijs door slimme maatvoering en materiaalkeuze te beïnvloeden. En bedenk dat u een uniek meubel krijgt , waar u vele jaren plezier zult hebben.

Hieronder ziet u een beperkte keuze van mogelijke materialen.